Volgers

woensdag 13 februari 2013

Wat vrouwen in bed willen

Seks is allemaal in de geest, voor mannen en voor vrouwen.
Als je in een nieuwe relatie bent is elkaar naakt krijgen  alles wat nodig is om de lichamen warm en klaar te maken voor actie. Maar als je een wild, gepassioneerd seks met haar wilt hebben zodat zij  van de dingen die je met haar in bed doen zal houden. Moet je meer dan alleen je broek laten vallen doen. Je moet haar behoeften in gedachten houden. En je moet even groot aandacht te geven aan alle aspecten van het vrijen.

TIP 1 wat vrouwen in bed willen
# 1 Neem de tijd. Dit is iets wat de meeste mannen geen gedachte over geven. Meer voorspel. Jongens kennen de regels, maar ze kan het niet helpen. De enige wat  ze willen doen is uitkleden en insteken. Maar goed over nadenken, door het uitstellen van de penetratie en te genieten van het voorspel, zou zij zich meer nat  voelen en zal  nog meer genieten van seks. Is dat niet de moeite waard?

En hier is nog een ding om te onthouden. Door de uitrekken van het voorspel, geeft u uw geest en je 'ventje' meer tijd voor te bereiden voor seks. En door het uitgeven van meer tijd aan het voorspel, zult u uw kans  verminderen van een erectie halverwege te verliezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten